Om oss

Sagene Torshov historielag ble stiftet den 8. oktober 1994 og har til formål å vekke interesse og forståelse for vår bydels historie. Lagets arbeidsområde dekker Iladalen, Sagene, Bjølsen, Sandaker, søndre Åsen og Torshov.

Et viktig mål for historielaget er å bidra til at alle som bor i bydelen føler seg hjemme her og føler tilhørighet og stolthet over tidligere generasjoners innsats i bydelen. Vi tror kunnskap om hvordan bydelen har utviklet seg fra starten av, og fortrolighet med våre kulturminner er viktige grunnsteiner å bygge på.

Laget har over 200 medlemmer, men vi trenger flere for å kunne ta fatt på de mange oppgavene som venter. Vi arrangere medlemsmøter, vandringer og gir ut nyhetsbrev til medlemmene regelsmessig.

Meld deg inn. Det koster 150 kr. pr. år. ( Familiemedlemskap koster 200 kr. )

Saugen

Redaktør: Anne-Marie O`Gorman
E-post:
Bladmekker: Anne Elisabeth Karlsen

Copyright © 2015. All Rights Reserved.