Velkommen

Hei og velkommen til historielagets nye nettside. Her vi du etterhvert finne innformasjon om lagets aktiviteter og om interessante møter, foredrag og lignende utenfor laget og bydelen. I første omgang kan medlemmene glede seg over at medlemsbladet Saugen er på vei til postkassene og klar til å nytes i det vi håper blir en god og fredfull julehøytid.

Ønsker du å gi deg selv eller noen du kjenner en hyggelig julegave som varer hele året kan vi anbefale et medlemskap. Det koster 150 per år for enkeltmedlemmer eller 200 om det er fler som deler kjøkkenbord og vil bli medlemmer sammen. Klikk på "bli medlem" i menyen til venstre og legg inn fakturaadresse i meldingsfeltet om det er et gavemedlemskap.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.